KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA ZA GRADONAČELNIKA KAŠTELA
Kao kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Kaštela najoštrije osuđujem fizički napad na socijalne radnike u Kaštel Starom. Oni su napadnuti prilikom obavljanja redovitog posla pri čemu su zadobili lakše ozljede, a to je nastavak serije napada na socijalne radnike, od Nove Gradiške, Ivanić-Grada, Omiša, a kojima smo ovih dana - nakon tragične smrti djevojčice Nikoll - svjedočili.

Opširnije...

Članovi radnih timova kaštelanskog ogranka Mosta, danas su u Kaštel Novom, predstavili izborni program ove stranke „Za bolja Kaštela“, a koji je baziran na nekoliko smjernica, od potreba djece, mladih, radno sposobnih i starijih osoba do gospodarstva, komunale, zdravstva, sporta i kulture.

Opširnije...

Predstavnici Nezavisne liste Josipa Berketa danas su u Marini Kaštela održali tiskovnu konferenciju na kojoj su sudjelovali, uz Josipa Berketa, Goran Samardžić, Marinko Kovačev, Špiro Osibov, Meri Škopljanac  i Renata Tadin, a na kojoj je bilo riječi o kandidaturi za gradonačelnika, ali i tome hoće li biti koalicija prije, odnosno nakon izbora te koji su to prioriteti na kojima će se bazirati naredne četiri godine.

Opširnije...

Dosadašnji gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović danas je predstavljen kao kandidat za gradonačelnika u ime HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima. Budućeg mandatara je najavio Ivan Udovičić, predsjednik kaštelanskog ogranka HDZ-a na održanoj tiskovnoj konferenciji u Đardinu u Kaštel Starom uz kojeg su bili Grgica Benutić, Jadranka Matok Bosančić te predstavnici mladeži HDZ-a, kao i sam kandidat Denis Ivanović.

Opširnije...

Sjednica Vlade održava se danas od 15 sati. Ministri će dobiti informaciju o aktualnom stanju vezanom za potres te vezanom za koronavirus, a na dnevnom je redu sjednice i odluka o isplati jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica uzrokovanih epidemijom bolesti covid-19.

Opširnije...

Tko su Draško Kuliš i Tomislav Kovač, kandidati Domovinskog pokreta za gradonačelnika i dogradonačelnika grada Kaštela?

Opširnije...

- Prihvatili smo ponudu za političku suradnju Ante Pranića i njegove Nezavisne liste mladih na ovim lokalnim izborima, u kojima smo prepoznali naše partnere i na njihovoj ćemo platformi, s udrugom Savez za Kaštela, izaći na ove lokalne izbore u gradu Kaštela, najavio je na konferenciji za medije održanoj u Kaštel Lukšiću Mario Serajlić, predsjednik Nezavisne liste mladih Kaštela,.

Opširnije...

SVE ĆE SE ZNATI ZA DESETAK DANA
Nezavisna lista Josipa Berketa, koja već tri mandata participira u radu „gradskog parlamenta“ na predstojeće lokalne izbore izaći će sa svojom listom kandidata za članove Gradskog vijeća Kaštela, čulo se na današnjoj konferenciji za medije u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici.

Opširnije...

Nikša Tranfić, 49-godišnji stručni specijalist inženjer sigurnosti i zaštite, kandidat je Mosta za gradonačelnika Kaštela na predstojećim lokalnim izborima, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je dr.med.dent. Milija Baldić Lukšić, obznanjeno je danas na konferenciji za medije koju je kaštelanski ogranak Mosta organizirao u Kaštel Sućurcu.

Opširnije...

PODRŠKU DAO I BOŽO PETROV
Svoj kaštelanski ogranak, odnosno gradsku koordinaciju, od ove subote u Kaštelima ima i Most, a na Osnivačkoj skupštini, održanoj u Kaštel Sućurcu, za koordinatoricu je  izabrana Milija Baldić Lukšić, dok će dužnosti  njenih zamjenika vršiti, odnosno činiti koordinacijski tim, Meri Bedalov Smoje i Petar Rožić

Opširnije...

I dok se u većini velikih gradova u Hrvatskoj već naveliko slažu izborne kockice i u javnost izlazi s imenima kandidata za gradonačelnike na ovogodišnjim lokalnim izborima, stječe se dojam da u Kaštelima o izborima nitko posebno ne razmišlja. Stranke i pojedinci još uvijek nisu javno objavili hoće li i kako u nadolazeću izbornu utrku, a nedostatak društvenog života zbog pandemije sve nas je „zakinuo“ za kuloarske priče na ovu temu. No, je li to tako i spremaju li se kaštelanski političari za izbore?

Opširnije...