hren

PREDSTAVLJANJE PROJKETA ULICA KAŠTELANSKOG CRLJENKA
Kreativno proljeće 2017., projekt što ga zajednički organiziraju Grad Kaštela i javna ustanova Rera, u suorganizaciji Turističke zajednice grada Kaštela, a s ciljem dugoročnog razvoja kulturnog identiteta grada kao kulturnog turističkog odredišta, svečano će biti otvoreno u utorak 18. travnja u Kaštilcu u Kaštel Gomilici u 19.30 sati. Tom prigodom javnosti će ujedno biti predstavljen i projekt Ulica Kaštelanskog crljenka.

Riječ je o ideji čiji je osnovni koncept stvaranje Ulice kaštelanskog crljenka, odnosno kreativne ulice koja bi se protezala upravo od Kaštilca do kule Nehaj u Kaštel Štafiliću, a obuhvaćala bi i okolne ulice uz more, u kojima bi se odvijala različita kulturna događanja poput  izložbi, koncerata, festivala... 

U okviru same manifestacija, koja će potrajati sve do 1. lipnja, kako bi se obogatio program predsezone te produžila sama turistička sezona, održati će se brojne prigodne izložbe i predavanja, predstavljanja knjiga, kazališne predstave, Noć knjige i Dan muzeja, Praznik cvijeća, kao i gospodarski forum pod nazivom Ekonomija doživljaja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij