hren

NATJECANJE OVE SUBOTE
Ove subote, 27. travnja, Kaštel Kambelovac bit će domaćin sudionicima Svjetskog prvenstva u pripremanju jela od sipe i boba, na kojem će se za titulu najuspješnijih kuhara ogledati kuhari u tri kategorije, profesionalni kuhari, mladi kuhari te pučki kuhari, a ovom prigodom organizatori događanja pozvali su zainteresirane pučke kuhare da se prijave za sudjelovanje.

Pravo prijave za kategoriju pučki kuhar imaju svi oni koji rado i u različitim prilikama pokazuju svoja kuharska i kulinarska umijeća, a nisu profesionalni kuhari.
Oni koji smatraju da imaju što pokazati u pripremanju jela od sipe i boba te usporediti svoja jela s drugim kuharima, trebaju se za sudjelovanje prijaviti što prije pozivom na broj mobitela 091 754 41 34 - Ana Radunić, gdje će dobiti i sve ostale potrebne informacije.

Svjetsko prvenstvo u kuhanju jela od sipe i boba organiziraju klaster Zora i JU Rera SD, u suradnji s Gradom Kaštela i kaštelanskom Turističkom zajednicom.
Sudionici će se natjecati u pripremanju jela, kategorije će ponaosob  kuhati na pet mobilnih kuhinja , a najboljima će pripasti prigodne nagrade.
Organizatori su napomenuli kako  će svim sudionicima osigurati namirnice poput sipe i boba, začina, povrća, vina, prošeka, octa, ulja i drugog.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij