hren

Imajući u vidu cijelu situaciju vezanu uz pojavu koronavirusa CROVID-19 i mjere koje poduzimaju nadležna tijela za suzbijanje njegova širenja, svjesni smo da ćete neke svoje aktivnosti morati odgoditi ili otkazati te da su upitni projekti za koje ste potpisali ugovore o financiranju iz proračuna Grada Kaštela.

Ovim putem želimo vas izvijestiti kako će Grad Kaštela uvažavati kašnjenja, prilagodbu i odgodu planiranih projektnih aktivnosti uzimajući u obzir specifičnost ugovorenih projekata (izravan rad s ranjivim skupinama, organiziranje javnih događanja na kojima se okuplja veliki broj ljudi, odlazak na studijske posjete i sl.).

Potrebno je procijeniti situaciju na temelju informacija nadležnih nacionalnih tijela te odgoditi i prilagoditi aktivnosti i događanja.

Jamčimo vam da će Grad Kaštela pri pregledu izvještaja primijeniti uvjete ugovora koji se odnose na višu silu gdje god je to moguće i opravdano prilikom odobravanja vaših troškova.
Zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svih nas, poručili su iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove Grada Kaštela.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij