hren

Kao što smo izvijestili, u četvrtak navečer nepoznati je muškarac, bježeći pred policijom,  udario svojim vozilom u rasvjetni stup u ulici Hrvatskih knezova u Kaštel Gomilici te pobjegao s mjesta nesreće, no prema izvješću policije muškarac je iste večeri  pronađen te je priveden.

Kako je utvrđeno, radi se o 24-godišnjem muškarcu, koji je bio u alkoholiziranom stanju te je utvrđena sumnja da je te večeri  počinio nekoliko kaznenih djela.

Naime, mladić je, upravljajući osobnim vozilom VW  Touareg oko 20 sati u Kaštel Kambelovcu izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je  sletio izvan ruba zapadnog kolnika i prednjim dijelom vozila udario  u zid. Unatoč udarcu napustio je mjesto događaja.

Odmah poslije toga u Kaštel Gomilici se sudario s motociklom, pri čemu je vozač motocikla ozlijeđen, no ni to 24.godišnjaku nije bilo dovoljno da ostane na mjestu nesreće, pruži pomoć ozlijeđenom i sačeka policijske službenike, već je napustio i to mjesto nesreće. Motociklist je prevezen na pružanje liječničke pomoći i utvrđeno je kako je zadobio teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici, prema dojavama, krenuli su u potragu za odbjeglim vozačem, koji je u međuvremenu sudjelovao i u trećoj prometnoj nesreći , udarivši u rasvjeti stup i zid u ulici Hrvatskih knezova. Kako je u tom trenutku vozilo bilo neispravno za daljnji bijeg, ostavio ga je na mjestu nesreće, a on se pješke uputio u nepoznatom pravcu.
Ipak, policija je brzo otkrila o kome se radi, alkoholizirani 24-godišnjak odveden je u policijske službene prostorije gdje je zadržan do otrježnjenja

Potom je policija provela kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu,  nepružanje pomoći  ozlijeđenoj osobi  i obijesna vožnja u cestovnom prometu radi čega je u petak predan pritvorskom nadzorniku.

Foto:PGK


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij