hren

Na temelju Odluke Ministarstva rada i mirovinskog sustava o financiranju projekta „ZAŽELI – Grad Kaštela“ i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda gradonačelnik Denis Ivanović objavio je oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme 15 djelatnica.

Grad Kaštela primit će u radni odnos na određeno vrijeme radnice za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „ZAŽELI – Grad Kaštela“ – za pomoć i potporu osobama starije životne dobi i/ili osobama u nepovoljnijem položaju.

Radni odnos zasnovat će se na određeno vrijeme u trajanju ud 12 mjeseci, uz probni rad od dva mjeseca.

Poslovi uključuju pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (plaćanje računa, dostava pomagala,lijekova i sl.), te druge poslove vezane uz skrb starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju, a svaka zaposlena radnica pružati će pomoć i potporu za šest potrebitih osoba.

Prijave na oglas sa traženom dokumentacijom podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (objavljeno 21. listopada)

Prijave se šalju na adresu:

Grad Kaštela,
ZAŽELI – Grad Kaštela,
Braće Radić 1,
21212 Kaštel Sućurac

Sve detalje ovog natječaja pogledajte OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij