hren

ZLU NE TREBALO
Iako će pojedinci imati poneki sarkastični komentar na današnju informaciju iz komunalne tvrtke Zeleno i modro, vijest da je njihova Zimska služba spremna za moguće vremenske nepogode na području Kaštela, znak je uređenih i dobro planiranih komunalnih aktivnosti.

Ususret zimi, danas je u krugu tvrtke Zeleno i modro na Knežinama u Kaštel Štafiliću održana smotra Zimske službe Zeleno i modro.

- U svrhu demonstracije spremnosti naše Zimske službe održana je njena prva smotra. Zimska  služba  organizirana  je  za  cijelo zimsko razdoblje,  od 15. studenog ove  do 15. travnja sljedeće godine i to 24 sata dnevno. Ujedno, na skladištu je pohranjeno 20 tona soli te 40 tona pijeska, a ukoliko bude potrebno naručivat će se dodatne količine  – potvrdio nam je direktor Zeleno i modro Alen Lučić ovom prigodom.

Zimsku službu za područje Kaštela čine iskusni djelatnici koji svakodnevno rade na komunalnom i prometnom redu u gradu, a u njihovom poslu na raspolaganju im je kamion, bager, mala ralica i ophodarsko vozilo.

Svi, kojima su još u sjećanju snježne padaline 2012. godine i brojni problemi u svakodnevici izazvani snijegom i ledom, organizaciju ove službe zasigurno će pozdraviti. Zlu ne trebalo, Kaštelani su već spremni i za takve nepogode.

Foto: Zeleno i modro


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij