hren

U KAŠTELIMA 35 NOVOZARAŽENIH
Najnovije informacije iz nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, govore kako se u zadnja 24 sata testiralo 886 osoba, od kojih je kod njih  341 utvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od novooboljelih najveći broj ih je iz Splita i to 155 osoba,  iz Kaštela njih 35, iz Imotskog 22,  Solina 21, Omiša 19, Dugog Rata i Podstrane po 14, Podbablja 9, Trogira 6, Vrgorca i Gradca po pet, četiri osobe su iz Trilja, po tri osobe iz Makarske, Prološca i Sinja, po dvije iz Dugopolja, Lovreća, Marine, Runovića, Tučepa i Ciste Provo te po jedna osoba iz Komiže, Starog Grada, Brela, Jelse, Klisa, lećevice, Okruga, Podgore, Segeta, Šestanovca i Zmijavaca.

Od ukupnog broja novooboljelih 151 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 2637 osoba nalazi se u samoizolaciji, a na bolničkom liječenju nalazi se 159 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 19 osoba nalazi na respiratoru.

Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminule su tri muške osobe starosti 87, 71 i 77 godina. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na COVID infekciju.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij