hren

Posljednji dan studenog, ponedjeljak, donijet će pretežno vedro vrijeme. U Dalmaciji će puhati slaba do umjerena bura. Jutro i večer će biti hladni, u Zagori uz slab mraz, a danju većinom od 8 do 13°C. Sunčano i hladno uz slab vjetar bit će i u utorak.

Početak velike promjene vremena očekuje se u srijedu. Od srijede sve do kraja tjedna bit će oblačno, uz povremenu kišu. U srijedu će u Dalmaciji biti povremene kiše, na dijelu sjevernog Jadrana mogući su susnježica i snijeg, a obilan snijeg past će u Gorskom kotaru i dijelu Like. U Dalmaciji snijeg je moguć u višem gorju, ali će se tijekom dana snježna granica sve više dizati. Puhat će levant, na jugu Dalmacije jugo. Bit će prohladno s temperaturama većinom od 7 do 12°C. Navečer sve toplije.

Prema današnjim prognostičkim materijalima, čini se da od četvrtka slijedi izrazito kišovito razdoblje. Kiša bi mogla padati danima, ne samo u ostatku ovog tjedna, nego i sljedeći. Kiša će biti praćena jugom i oštrim, i osjetno će zatopliti u odnosu na srijedu.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij