hren

ZA MALE I MALO VEĆE
Hrvatski tenis klub Resnik i ove godine vrši upis djece u školu tenisa te tim povodom pozivaju svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da im se pridruže.

Tijekom održavanja škole ocijeniti će se afinitet djece prema tenisu te sportu uopće. Teniski klub Resnik za sve polaznike osigurava teniske rekete i drugu opremu, osim odjeće i obuće potrebne za treninge.

- U školu tenisa Hrvatskog teniskog kluba Resnik djeca se mogu upisati bilo kada i izvan redovnih termina upisa. Treninzi se održavaju na teniskim terenima na Resniku, na adresi Njiva sv. Petra 6, Kaštel Štafilić i to svakim danom, osim subote i nedjelje, u vremenu od 8 do 20 sati – poručili su iz TK Resnik te naglasili kako se trenažni  proces provodi u grupama koje su formirane prema uzrastu, učestalosti treninga i željama polaznika, odnosno roditelja te je važno napomenuti da polaznici sami odlučuju o intenzitetu treninga, koji mogu biti dva do pet puta tjedno.

Zainteresirani, osim direktnim dolaskom na teniske terene, upis mogu izvršiti i dobiti dodatne informacije pozivom na brojeve telefona  Ivan Novak – 098 9259813, Željko Barun – 098 702230 i Branko Balić – 091 5203425.

 

Foto: TK Resnik


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij