hren

Ovog tjedna Kaštel Stari ugostio je pop up party, na kojem je predstavljen hrvatsko-korejski modni brend [ si : d ], kojeg je u svibnju pokrenuo mladi kaštelanski tim, Danijela Petričević i Chang Huh.

-  Chang i ja smo odlučili našu strast i hobi pretvoriti u posao te je tako nastao [ si : d ],  modni brend koji je inspiriran korejskom modom, a proizvodnja je u Hrvatskoj – kazala je Danijela Petričević.

Njihova prva kolekcija pod nazivom Essential line, kao i njihova nova kolekcija za djecu imaju karakteristike unisex odjeće, čime su htjeli  poručiti kako su svi jednaki te da ne žele kategorizirati ljude.
Svaki komad odjeće Danijela i Chang dizajniraju sami, a uz put rade i vlastita videa za promociju kolekcija, no istovremeno i za promociju Hrvatske pa tako i Kaštela na korejskom tržištu.

- Naše foto lokacije su u Kaštelima i okolici te su snimljena i videa koja koristimo za promociju naše mode i mjesta gdje sve to nastaje. Prodaju vršimo putem web shopa tako da smo tagirali sve zemlje i odaziv je za sada zadovoljavajuci izvan Hrvatske  – potvrdio nam je ovaj dvojac, a link na kojem zainteresirani mogu razgledati kolekciju pa i nešto naručiti je https://sidcroatia.com/

Na njihovom prvom pop up partyu u Kaštel Starom, javnosti su predstavili svoj rad, a gosti su im bile osobe koji ih od samoga početka podupiru i pomažu u promociji.
A među gostima bili su chef Ivan Pažanin, internacionalni baletan HNK u Splitu Aaron Chung Cheong Kok, Gianna Apostolski, plesni koreograf Luciano Plazibat, dizajnerica interijera Ana Perišin Stipoljev, pole dance artist Ivo Štrkljević i drugi.

 

 

Foto: sid


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij