hren

REAKCIJA KAŠTELANSKOG SDP-A NA INTERVJUE U SLOBODNOJ DALMACIJI
Nakon što su u Slobodnoj Dalmaciji ovog petka objavljeni intervjui s kandidatima za gradonačelnike Kaštela, Mostovom i Berketovom kandidatkinjom Milijom Baldić Lukšić i HDZ-ovim kandidatom Denisom Ivanovićem, na adresu Portala stigla je reakcija Gradske organizacije SDP-a Kaštela, koju donosimo u cijelosti.

- U posljednjem broju Slobodne Dalmacije, objavljenom ovaj petak, 19. svibnja 2017. godine, predstavljena su dva kandidata za gradonačelnika grada Kaštela, iako postoje tri. Razloga za ovaj potez nije bilo, jer prema svim pokazateljima i anketama u drugi krug idu kandidati HDZ-a i SDP-a, no u Slobodnoj Dalmaciji su unatoč tome odlučili da našeg kandidata niti ne pozovu na intervju i predstave javnosti.

Ova tiskovina je tako ovakvim potezom bez presedana tik pred izbornu šutnju direktno ušla u kampanju kao PR agencija HDZ-a i Nezavisne liste Joška Berketa te se pokazala tiskovinom koja ne služi informiranju javnosti, već tiskovinom koja služi pomno planiranoj i nepoštenoj manipulaciji javnog mijenja prema interesima određenih grupacija i kapitala.

Valja također ponoviti da SDP Kaštela nikada nije, niti hoće, plaćao sponzorirane članke u tiskanim medijima koji se prodaju pod "novinarstvom". Članke koje plaćamo su isključivo u promo sekcijama stvarnih medija koji služe informiranju javnosti.

SDP Kaštela se uvijek borio i uvijek će se boriti za javni, a ne privatni interes pa iako nam tu borbu pokušavaju otežati ovi i ovakvi lobiji s ovim i ovakvim podlim trikovima, znamo da će ljudi uvijek na kraju birati one za koje znaju da imaju njihov interes na umu.

Ako do sada i nije bilo, sada je sasvim jasno da u Kaštelima postoji samo jedna oporba koja može naš Grad izvesti na pravi put. Ako ste zadovoljni iseljavanjem mladih iz našeg grada dok se zapošljavaju oni podobni, ako mislite da kaštelanski problemi nisu nepotizam, loše ceste, nepotpuna vodoopskrba, kanalizacija kao i niz drugih problema te da Kaštela u konačnici nisu grad s nula prilika - ne morate glasovati za nas. Ali ako želite one koji su najglasniji kritičari ovoj politici, one koji se bore protiv ovakve politike i manipulacija te žele stvarne promjene u našem gradu - 21. svibnja izađite na izbore i birajte listu Koalicije za Kaštela - Listu broj 6!

Dosta je bilo! Izađi i izbori se! – poručili su iz SDP-a.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij