hren

naslovna

U SUPERKONZUMU
Do nedavno su u Hrvatskoj ljubitelji sušija mogli  uživati u svom jelu isključivo u restoranima i mini barovima. Grupa Ohana doo donijela je, iz USA u Hrvatsku, 2015. godine, prvi „suši to go“ koncept, kroz koji potrošač svoj suši paket kupuje unutar trgovačkog lanca.

I nismo pogriješili, od tada do danas interes i konzumacija ove delicije su se utrostručili.

Naša receptura, prema izjavama vjernih potrošača, u rangu je  sušija posluženog u restoranu, te cijenom pristupačnija širem krugu ljubitelja. Ambalaža u koju pakiramo osmišljena je tako da  suši možete jesti u hodu, u svom domu ili uredima, jer sadržava sve što vam za užitak treba.

Najbitniji podatak, u cijeloj prići, je da se svakodnevno sprema svježi suši za taj dan.

tekst

Svijet se tijekom 2020. suočio s izazovom nevjerojatnih razmjera. U jeku globalne pandemije, karantene i restriktivnih mjera poslovanja, velika većina  poslovnih sustava je morala usporiti, ako ne i potpuno obustaviti svoje djelatnosti. No, pojedini su sustavi i tijekom ovog teškog razdoblja uspjeli održati razvoj te proširiti svoje mreže, stoga mi je zadovoljstvo kazati da je Grupo Ohana doo među njima. U 2020., u jeku pandemije, otvorili smo Pulu i Dubrovnik u Hrvatskoj, te Maribor i Kranj u Sloveniji. U 2021. Osijek (tri lokacije), Mursku Subotu i Budimpeštu.

U Hrvatskoj smo prisutni na 37 prodajnih lokacija u svim većim gradovima, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Osijeku.

Ovim putem, sa velikim zadovoljstvom vam objavljujem da smo otvorili 38. po redu prodajnu lokaciju u našem gradu, u Kaštelima.

Kao drugi grad po veličini u Županiji Splitsko Dalmatinskoj, zaslužuje da mu posvetimo pozornost. Kako gradu, koji ima svoj razvojni potencijal, tako i ljubiteljima sušija, koji više ne moraju po njega u Split.

Svakodnevno svježi sushi,  možete od sada kupiti unutar Superkonzuma, u Kaštel Sućurcu, na adresi Put kozjaka 2 na  Gastro odjelu. Svake srijede za vas imamo SUSHI SRIJEDA akciju, kada odabrane artikle možete kupiti po posebno pristupačnoj  cijeni.

Čekamo vas! Dođite degustirati!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij