hren

U kino dvorani Sveti Juraj u Kaštel Sućurcu u srijedu, 17. veljače u 12 sati održat će se 26. sjednica Gradskog vijeća u uvjetima posebnih okolnosti izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 a. Sjednica će se održati uz obvezno poštivanje propisanih epidemioloških mjera, posebno dezinfekcije, nošenje zaštitne maske te poštivanje mjere udaljenosti među prisutnima.

Među točkama dnevnog reda koje će se naći pred vijećnicima bit će Prijedlog odluke o oslobađanju plaćanja komunalne naknade kao i Prijedlog odluke o oslobađanju plaćanja zakupnine za korištenje poslovnih prostora i javnih površina u vlasništvu Grada Kaštela. Usvajat će se i  izmjene i dopune Proračuna Grada Kaštela za 2021., izmjene Programa financiranja javnih potreba udruga građana, institucija, ustanova i vjerskih zajednica.

Vijećnici će odlučivati  i o Prijedlogu odluke o imenovanju ravnateljice Javne ustanove „Gradska knjižnica Kaštela“,  o izmjenama i dopunama  Odluke o osnivanju ustanove Javna vatrogasna postrojba Grada Kaštela, kao i o Prijedlogu odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Kaštela za 2020. Ujedno će se birati i članovi Savjeta mladih Grada Kaštela i njihovi zamjenici.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij