hren

SVJEŽE MESO KONTROLIRANOG PODRIJETLA I VRHUNSKE MESNE PRERAĐEVINE
Nakon sedam godina poslovanja u Splitu, mesnica Davor u subotu, 27. ožujka otvara još jednu mesnicu i to u Kaštel Štafiliću na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 813b kako bi bili na usluzi i svojim dragim Kaštelanima.

Kako je potražnja za kvalitetom, stručnosti i ljubaznošću nadišla kvantitetu, vlasnici obrta su se odlučili na otvaranje još jedne mesnice u mjestu gdje i sami stanuju. U uvjerenju da će biti prepoznati na novoj lokaciji, dali su si truda te nude malo drugačiji pristup klasične mesnice. Tako se uz svježe meso kontroliranog podrijetla te vrhunskih mesnih prerađevina mogu pohvaliti i nesvakidašnjim uređenjem, te praćenjem svih trenutnih zakonskih regulativa.

U ponudi je tako još puno stvari koje će kupci prepoznati, uz ponudu mesa provjerenog porijekla, vrhunske kvalitete te njihovog osoblja koje će se pobrinuti da je svaki komad dobro obrađen kako kuharice nebi tupile svoje noževe kod kuće.

S obzirom na epidemiološke mjere otvaranje ne može biti u njihovom stilu uz pune lonce dobre hrane poznatih kuhara i domaće kolače, pa su pripremili male poklončiće kao znak pažnje.  

Dođite, vidite i uvjerite se sami, poručuju iz mesnice Davor, a povodom otvaranja nove mesnice u tijeku je nagradna igra koja se nalazi na ovom linku.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij