hren

U TENISU I ŠAHU
Mladi kaštelanski sportaši, tenisačica Luna Grgurić iz TK Resnik i šahist Stipe Poljak iz ŠK Petar Sedlar – Pepe, osvajači su srebrnih medalja u natjecanjima završnice Sportskih igara mladih u tenisu i šahu, u svojim dobnim kategorijama.

Opširnije...

Po ubrzanom ritmu, odmah nakon šestog kola odigrane su prethodna dva dana i utakmice 7. kola Lige pionira na male branke. Kolo nam je donijelo i dva velika derbija, međusobne sudare vodeće četvorke iz kojih su Zmajevi izronili usamljeni na čelu tablice.

Opširnije...

Nakon što se nekoliko dana zbog lošeg vremena nije igralo, utakmicama 6. kola nastavljeno je natjecanje u Ligi pionira. Ekipa s maksimalnim brojem bodova sve je manje, a nakon odigranog 6. kola preostale su samo dvije takve ekipe Bezimeni i Zmajevi. Dok su Bezimeni dosta lako izašli na kraj s Torcidašima iz Kaštel Novog, Zmajevi su se morali dobrano namučiti kako bi skršili otpor jako dobre i kvalitetne ekipe Small boysa. Za konačan rezultat, presudan za pobjedu Zmajeva ipak je bilo to što su oni fizički bili dosta jači i viši od svojih suparnika s Čiova.

Opširnije...

OK Ribola Kaštela pokrenuo je novi projekt u kojem poziva tvrtke da oglase svoje ime i logo na dresu kluba. Naime, pored postojećih sponzora koji se ističu na dresovima, Kaštelani su se dosjetili ideje da preostali prostor na dresu, na kojem ima mjesta za još 10 tvrtki, ponude tvrtkama kako bi svoje ime i logo oglasili na dresu kluba tijekom čitave sezone.

Opširnije...

JUNIORSKI KUP
Među 126 judašica i 257 judaša iz 33 države, na natjecanju Europskog junorskog kupa, koje se održalo u Pragu, nastupili su i mladi članovi JK Kaštela te s nekoliko pobjeda i poraza stekli nova iskustva velikih natjecanja.

Opširnije...

Goran Jozinović i Hrvoje Ćubić nova su pojačanja u GOŠK-u iz Kaštel Gomilice, a pravo nastupa je dobio i Tomislav Bušić.

Opširnije...

HNK Jadran iz Kaštel Sućurca ovu je sezonu u natjecanju 1. Županijske lige završio tek na jedanaestom mjestu, s osvojenih 26 bodova iz 26 utakmica i s gol razlikom od četiri gola u minusu. No, za sljedeću sezonu najavjuju borbu za prvi dio tablice.

Opširnije...

Proteklih dana na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom u večernjim satima igrale su se utakmice 5. kola Lige pionira nakon kojeg je stanje na vrhu tablice nepromijenjeno, favoriti uglavnom uvjerljivo pobjeđuju, osim kada igraju međusobno.

Opširnije...

Krajem proteklog tjedna odigrane su utakmice 4. kola Lige pionira. Utakmice odigrane u petak riješene su uvjerljivim pobjedama dok su subotnje utakmice pružile puno više uzbuđenja i napetosti, u kojima se pobjednik nije mogao znati do samog kraja pa je jedna od utakmica završila bez pobjednika.

Opširnije...

Nakon virtualne utrke Marjan Trail te utrka Promina Trail i Sinj Trail, ovog vikenda na Lastovu se održalo 4. Kolo Dalmatinske trail lige, na kojem su, među stotinjak natjecatelja iz nekoliko europskih država, nastupili i članovi Dračara iz HPD-a Kozjak te se okitili s dvije medalje.

Opširnije...

Proteklog vikenda u Splitu je održano Regionalno prvenstvo u pivanju za kadete i mlađe kadete, na kojm su nastupili i mladi plivači PK Kaštela, ostvarivši vrlodobre rezultate i osvojivši jednu srebrnu medalju.

Opširnije...

Kao i prethodnih 26. godina, paralelno sa odigravanjem turnira za odrasle, tako će se i ove godine na 27. memorijalnom turniru na male branke ''IVICA DŽOLIĆ-ĐOLA'' u Kaštel Novom igrati i dječji turnir.

Opširnije...

TURNIR ZA ODRASLE
Tradicionalni Memorijalni turnir na male branke „Ivica Džolić – Đola“ došao je do svog 27. izdanja. ''Đola'' je turnir koji se 26. godina za redom igrao u spomen na sve poginule branitelje Grada Kaštela i općina Kaštelanske zagore, a u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela i uz pokroviteljstvo Grada Kaštela.

Opširnije...

NAKON TRI KOLA
Odigrano je 3. kolo Lige pionira u kojem su tri vodeće ekipe zabilježile nove pobjede te su zadržale isti poredak na vrhu tablice, dok su Bezimeni svoju utakmicu 3. kola odgodili zbog izostanka većeg broja igrača.

Opširnije...

Hrvoje Pervan, seniorski reprezentativac i prošlogodišnji kapetan Ribole Kaštela koji igra na poziciji libera produžio je ugovor na još godinu dana s kaštelanskim klubom i tako upotpunio kadar za nadolazeću sezonu. Riječ je o odbojkašu koji je svojim iskustvom na terenu, često i desna ruka trenera Rančića, što ovo produženje ugovora čini još značajnijim za klupske aspiracije.

Opširnije...

Splitsko-dalmatinska županija objavila je rezultate natječaja za stipendiranje mladih nadarenih sportaša u 2021. Godini, a među onima koji će svakog mjeseca primati županijsku stipendiju je i jedan mladi Kaštelanin Luka Zorotović.

Opširnije...

Ove subote, 10. 7. od 9 do 13 sati održat će se IV. Veslačka regata Kupa Dalmacije „MEMORIJAL IVAN JERČIĆ I TONI ČAVKA 2021“. Regata će se održati na  regatnom polju od Kaštel Lukšića - start do Kaštel Kambelovca - cilj, mul ispred VK marina Kaštela, a na nju je prijavljeno 11 klubova s preko 200 veslačica i veslača iz cijele Dalmacije.

Opširnije...

Proteklog tjedna na otvorenom igralištu gimnazije u Kaštel Novom, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela započelo je 17. izdanje Lige pionira na male branke. Ove godine pravo nastupa u Ligi pionira imaju dječaci rođeni 2009. godine i mlađi.

Opširnije...

Ovogodišnja, već tradicionalna međunarodna brdska automobilistička utrka „24. nagrada Malačke – Sv.Dujam 2021.“, koju je još jednom uspješno organizirao Splitski auto klub, okupila je proteklog vikenda u zaleđu Kaštela 98 automobilista, od kojih je većina  iz Hrvatske te nekolicinu iz nekoliko europskih država, a koji su u borbi sa zahtjevnom stazom i ljetnim vrućinama nastojali odvoziti najbolje rezultate, kako za prvenstvo države i prvenstvo regije jug, tako i za prvenstvo sportskih i povijesnih vozila te CEZ.

Opširnije...

Vrhunske plasmane osvojili su hrvatski jedriličari na “Otvorenom prvenstvu Europe za klasu laser radial Ilca 6 – 2021.” koje se minulih tjedan dana jedrilo u splitskom akvatoriju u organizaciji Jedriličarskog kluba Marina Kaštela.

Opširnije...

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij