hren

Nakon što se nekoliko dana zbog lošeg vremena nije igralo, utakmicama 6. kola nastavljeno je natjecanje u Ligi pionira. Ekipa s maksimalnim brojem bodova sve je manje, a nakon odigranog 6. kola preostale su samo dvije takve ekipe Bezimeni i Zmajevi. Dok su Bezimeni dosta lako izašli na kraj s Torcidašima iz Kaštel Novog, Zmajevi su se morali dobrano namučiti kako bi skršili otpor jako dobre i kvalitetne ekipe Small boysa. Za konačan rezultat, presudan za pobjedu Zmajeva ipak je bilo to što su oni fizički bili dosta jači i viši od svojih suparnika s Čiova.

Rebus boysi kao najbliži pratitelji vodećeg dvojca vodili su veliku borbu kako bi skršili otpor borbenih momaka iz ekipe Bomba dok su u derbiju donjeg dijela tablice u veoma zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici ekipe Majstori s mora i Torcida iznad svih završili svoju utakmicu bez pobjednika.

Optimum i Plamen, dvije ekipe koje po svojoj kvaliteti objektivno mogu računati na plasman u doigravanje, sastavljene uglavnom od igrača Vala imale su u ovom kolu nešto lakši zadatak, Optimum je lako izašao na kraj sa Sova boysima dok je Plamen ponajviše zahvaljujući četverostrukom strijelcu Davidu Marosu ispratio Neandertalce s osam pogodaka u mreži.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij